Гра Солдатики

Тепер ви можете грати з іграшковими солдатами в новій стратегічній грі під назвою "Солдатики". Чи є у вас сміливість і навички, щоб стати військовим лідером у розпал Першої світової війни? Солдатики - захоплива гра, яка піддає ваші стратегічні навички максимальним випробуванням. Захищайте свою базу від вторгнення ворогів. Перемагайте ворогів, розставляючи солдатів на шляху, щоб вони не дісталися до вашої бази. Акуратно розмістіть свої бойові одиниці на карті і покращуйте їх для збільшення вогневої потужності. Вибір військ дуже важливий, оскільки на кожному рівні є різні вороги.

Як грати?

Розмістіть свої оборонні вежі на полі битви, щоб захистити свою базу від нескінченних хвиль ворогів! Постарайтеся виживати так довго, як ви можете і захищати кордон з вашою нестримною силою! Тепер у вас є ще більше можливостей, багато зброї і тактичних прийомів. Знищіть ворогів, захистіть свою базу і відчуйте атмосферу істинно народженої війни. Приведіть свою армію до перемоги будь-яким способом!

Натискайте і перетягуйте значок солдата, щоб розмістити його на полі, щоб він почав захищати свою базу. Заробляйте гроші, перемагаючи ворожих солдатів. Наприкінці рівня зберігайте своїх найкращих солдатів, щоб використовувати їх у наступному раунді. Покращуйте свою армію між рівнями, використовуючи зароблені зірки.

На вас чекає цілих 4 різних світи із загальною кількістю понад 70 рівнів! Протягом гри ви зустрінетеся з різними типами ворогів, які додаватимуться в міру проходження гри. Готуйтеся до справжньої війни, на якій зможе перемогти тільки справжній стратег!

Тут розташована онлайн гра Солдатики, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2629213483146 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2670)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Toy Defense.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 2670 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри