Гра Бій Танків

У грі "Бій Танків" на вас чекає справжня війна, де доведеться захищати свою територію і знищувати ворогів. Ваша база розташована по ліву сторону ігрового екрана, а база противника - по праву сторону. Ви повинні знищити ворожу споруду і стерти її з лиця Землі. Для цього у вашому розпорядженні буде найпотужніша танкова дивізія і піші війська. Піхотинці діятимуть самостійно, і на перших парах розберуться з ворожою піхотою самостійно і без вашої допомоги. Ви ж повинні стежити за наступом ворожої техніки і дати належну відсіч.

Як грати?

Ваша основна мета - це база ворога. Саме звідти буде наступати ворог. Щоб знищити танки противника, ви маєте виробити правильну тактику та випускати танки, які зможуть ліквідувати техніку противника. У вашому арсеналі буде вісім танків: баггі, бомбер, дракон, носоріг, руйнівник, самохідна гаубиця, призма і мамонт.

Під час бою стежте за шкалою в нижньому кутку гри. Щойно вона досягне певної позначки, ви зможете вибрати танк із таким самим порядковим номером або рангом нижче. Усе залежить виключно від обраної тактики. Але пам'ятайте, що ви зможете вибрати тільки з чотирьох танків, які знаходяться на нижній панелі гри. Вони постійно змінюватимуться, що допоможе вам урізноманітнити свої атаки і заплутати ворога. Але пам'ятайте, що ваша мета - ворожа база! Після кожного бою, ви отримуватимете злитки, які можна витратити на посилення танків та їхніх бойових характеристик. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Бій Танків, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Танки
4.2509960159363 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1506)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - дія
  • (затиснути і перетягнути) - переглядати територію
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Battle of Tanks.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 1506 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри