Гра Маленькі Танки

У грі "Маленькі Танки" вашим головним завданням буде розтрощити всі ворожі танк на кожному рівні. Пересувайся обережно і знайдіть спосіб захистити свою територію. Чи готові ви до цього?

Ви граєте милим, маленьким, зеленим танком і можете пересуватися на ньому по всьому полю. Вам треба вбити противника в цій веселій грі. Використовуйте свій зелений танк і пересувайтеся, стріляючи снарядами в інші танки. Будьте обережні, ваш танк може знищити самого себе, своїми ж пострілами. Тож ви маєте проявити кмітливість і спритно рухатися, уникаючи бомб, які падають, одночасно стріляючи в них. Це може здатися складним у перші кілька разів, але ви, безумовно, освоїтеся, тож продовжуйте грати. У міру просування вперед гра стає складнішою, оскільки ви почнете стикатися з більш ніж одним ворожим танком. А кожні 5 рівнів на вас чекатиме величезний танк бос, протистояти якому буде дуже складно.

Як грати?

На початку гри вам дається всього 3 життя, але хороша новина полягає в тому, що є поліпшення, які допоможуть вам поліпшити ваш маленьких танк. Почніть грати безкоштовно і отримуйте задоволення! Трощіть ворогів направо і наліво. Випускайте якомога більше снарядів у бік ворогів. Використовуйте техніку рикошетів, щоб вражати цілі, що знаходяться за стінами. Це буде справжня війна, перемогти в якій має саме ваш танчик. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Маленькі Танки, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Танки
3.7391608391608 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 8580)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
  • - стріляти
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tiny Tanks.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 8580 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри