Гра Танки: Сталевий Вовк

Танки: Сталевий Вовк - аркадна і хардкорна 3Д гра про танкові битви. Ви повинні битися з армією ворожих танків у місті. Події відбуваються на міській карті, де ви потрапляєте в світ об'єктів, що повністю руйнується. Покращуйте свій танк за монети, зароблені в боях. Отримуйте досвід і прокачуйте своє звання. Ваш ворог хитрий і використовує багатий арсенал зброї. Ігровий світ повністю руйнується, а отже ви не можете ховатися за одними й тими самими укриттями постійно.

Гра має всього 8 рівнів, у кожному з яких на вас чекає особливе завдання. Ви вступаєте в бій і просуваєтеся вперед разом з іншими танками вашої команди. Завдання команди знищити певну кількість ворожих танків у кожному з рівнів. Перед початком бою, таки вашої команди спускаються на парашуті, прямо на ігрову карту.

Як грати?

Керуйте танком і рухайтеся вперед, знищуючи ворожі цілі. Ви керуєте не тільки танком, а й його вежею окремо. Щоб здійснити влучання по ворогу, вам потрібно повернути вежу в його бік і вистрілити. Для знищення ворога, потрібно влучити по ньому двома пострілами. Якщо вам вдасться виграти битву і пройти рівень, ви заробите гроші і зможете поліпшити характеристики вашого танка, щоб підготувати його до наступної битви. Чи зможете ви пройти всі рівні? Адже для цього вам доведеться триматися немов справжній сталевий вовк!

Тут розташована онлайн гра Танки: Сталевий Вовк, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Танки
4.2746566791511 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1602)
Керування у грі:
  • - управління рухом танка
  • - повороти вежі
  • - стріляти
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tanks: Steel Wolf.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 1602 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри