Гра Том і Джеррі: Дворова Битва

Два найвідоміші хулігани знову воюють між собою. Мишка Джеррі і котик Том знову щось не поділили і продовжують вести свою маленьку війну. На це дуже кумедно спостерігати збоку, але, що, якщо стати на бік улюбленого героя і трохи побешкетувати?

Ласкаво просимо в гру "Том і Джеррі: Дворова Битва". Зараз, ви вирушите на задній дворик, де будете змагатися. Загалом у грі три рівні. На кожному з них вам необхідно перемогти суперника. Перед тим, як почати виберіть Тома або Джеррі і повний вперед! У кожного гравця буде по одній баскетбольній гарматі. Постріли будуть відтворюватися по черзі. Першим стріляти будете ви, а тільки потім настане черга суперника. Гарненько прицільтеся і виберіть правильну траєкторію.

Пам'ятайте, що ваш м'яч може потрапити не тільки в баскетбольний кошик або у ворога, а й може зачепитися за предмет. Намагайтеся уникати перешкод і закидайте м'ячами вашого недруга. Також, ви зможете скористатися бонусами. Це значно збільшить ваші шанси на перемогу. Виграє той, хто першим закине в противника п'ять м'ячів. Удачі!
Тут розташована онлайн гра Том і Джеррі: Дворова Битва, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2146778387749 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3461)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tom and Jerry: Backyard Battle.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 3461 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри