Гра Том і Джеррі: Викрадач сиру

Що робити, коли хтось упускає смаколики? Звичайно ж, швиденько їх збирати! Саме так і вчинив Джеррі, коли постачальник впустив увесь сир. За частку секунди мишеня встигло відкрити справжнє полювання на свої улюблені ласощі! Але Тому це дуже не сподобалося, і кіт пустився в погоню за хитрим мишеням.

У грі "Том і Джеррі: Викрадач сиру", ви будете грати чарівним злодюжкою. Ваше завдання - зібрати якомога більше сиру, і при цьому не потрапити в лапи Тома. Кіт буде мчати за вами на всіх парах. Здається ось-ось і ви опинитеся в руках ворога, але варто трошки натиснути і можна сховатися від погоні.

Намагайтеся збирати не тільки сир, а й не пропускати корисні бонуси. Наприклад, пружинки допоможуть Джеррі високо стрибати, а паперовий літачок стане чудовим транспортом, і допоможе зібрати сир, який висить у повітрі. Бережіться різних предметів, які можуть загальмувати Джеррі. Адже одна необережність і мишеня опиниться в пастці. Допоможіть Джеррі знову обдурити Тома і зібрати багато-багато сиру. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Том і Джеррі: Викрадач сиру, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.5628234320017 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4831)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tom and Jerry: Chase Swipe .
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 4831 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри