Гра Том і Джеррі: Зоряний Удар

Для Тома і Джеррі немає місця нудьзі та зневірі. Ці хлопці то нескінченно воюють, то влаштовують божевільні погоні. Цього разу їм доведеться перевести дух і встановити тимчасове перемир'я. А все тому, що настав час щорічного турніру з футболу у світі Бумеранг. Усі жителі тремтять в очікуванні початку змагань!

У грі "Том і Джеррі: Зоряний Удар", ви братимете участь у змаганнях разом із найпопулярнішими героями мультфільмів. Серед них: Баггз Банні, Койот, Таз і Дакі Дак з мультсеріалу "Луні Тьюнз", неповторні Том і Джеррі, Дороті та Лев із шоу "Чарівник Країни Оз", лиходії з мультсеріалу "Скажені Перегони", а також герої мультфільмів "Баннікула", "Спокійно, Скубі Ду" та "Сімейка Бегемотів". Ви можете вибрати будь-яких персонажів і почати змагання.

Щоб було веселіше, покличте друзів і розбийтеся на команди. Ви зможете грати по черзі, а потім визначити переможця. Щоб перемогти, необхідно забити максимальну кількість голів. Гарненько прицільтеся і бийте в мішень. Але пам'ятайте, що ви обмежені в часі. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Том і Джеррі: Зоряний Удар, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3366834170854 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1791)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tom and Jerry: Star Striker.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 1791 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри