Гра Симулятор доставки вантажу 3Д

"Симулятор доставки вантажу 3Д" - дивовижна гра, в якій ви зможете набрати величезний досвід у водінні вантажівки і перевезенні вантажів. Вам належить водити вантажівку з кузовом великими лісовими територіями. Основне завдання - доставляти різні вантажі з одного місця в інше. На вас чекає реалістична фізика руху машини, крута графіка і красиві пейзажі лісу!

Отже, ви працюєте водієм вантажівки і вам доведеться перевозити вантажі з одного складу на інший. Вантажі можуть бути різними, наприклад: бочки, колоди, дошки, ящики, стільці, плити, метал та інше. Є також особливі вантажі, як трактор або токарний верстат. Їдьте на вантажівці, виконуйте доставки та досліджуйте відкритий лісовий світ. Використовуйте карту навігації, щоб знаходити найкоротший шлях до місць вивантаження.

Уся гра розділена на місії, виконуючи які ви будете заробляти гроші. Пропустити місію неможливо, тому доведеться проходити всі підряд. Заробивши побільше грошей ви можете покращити свою машину в гаражі, прикупивши новий двигун або поліпшивши гальма і колеса. Вашій вантажівці неодмінно будуть потрібні поліпшення, інакше проходити місії буде дуже складно. У кожній місії відводиться певний час, за який ви маєте привезти вантаж у пункт призначення, при цьому не розгубивши його. Ви готові до перевезення вантажів?! Тоді вперед, тисніть на газ і насолоджуйтеся швидкими перегонами лісом, з важкою вантажівкою на брудних дорогах без будь-яких обмежень. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Симулятор доставки вантажу 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.300032435939 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 9249)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Cargo Delivery Simulator 3D.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 9249 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри