Гра Симулятор Війни

Гра "Симулятор Війни" - це стратегічна гра, в якій ви братимете участь у битвах двох армій на полі бою. Гра являє собою симулятор, в якому відбувається імітація бойових битв між двома арміями воїнів. Ви, як гравець, керуєте однією з армій і ваше основне завдання перемогти у війні. Для цього ви повинні розставити своїх воїнів у стратегічно правильному порядку на полі бою. Для вибору доступно всього 3 основних види воїнів, а саме: дворфи з сокирами, копейщики і лучники. Найдешевші воїни це дворфи, але вони мають найслабші характеристики. Дорожче за них йдуть копейщики, а після них лучники.

Гра містить всього 10 рівнів і кожен з них це окремий бій на карті. У початкових рівнях кількість ворогів буде невеликою, але що далі, то складніше.

Як грати?

Щоб перемагати в боях вам потрібно ставити на ігрову карту різні типи юнітів, а потім спостерігати за перебігом битви. Найкраще ставити воїнів ближнього і воїнів дальнього бою. Суть стратегії полягає в тому, щоб завдати ворогові якомога більше пошкоджень за мінімальний час. Якщо на початку битви ви змогли поранити або вбити більше ворогів, значить і перемога скоріше за все буде за вами. Звичайно потрібно враховувати той факт, що лучників багато ставити не можна, адже вони дуже слабкі в ближньому бою і не зможуть протистояти копейщикам або воїнам із сокирами.

Грайте і постарайтеся знайти баланс між своїми воїнами. Грайте і проходьте рівень за рівнем, щоб дістатися до фінальної битви, перемогти в якій зможе тільки справжній стратег. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Симулятор Війни, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Війна
4.3333333333333 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 798)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — War Simulator.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 798 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри