Гра Втеча зі Зміїної Печери

У грі "Втеча зі Зміїної Печери", ви перетворитеся на безстрашного шукача пригод і вирушите в небезпечну подорож. Завдання вашої експедиції - вивчення стародавнього храму змій. У далекій давнині племена цієї місцевості поклонялися серпентинам і їхньому богу. Вважалося, що ці тварини володіють мудрістю і таємними знаннями, і той, хто буде їх шанувати, буде нагороджений великим розумом і величезним багатством.

Як грати?

У грі "Втеча зі Зміїної Печери" герой розшукає стародавній храм, але провалитися під гнилими дошками в глибоку печеру. Саме з цього моменту і почнуться ваші пригоди! Ви опинитеся в печері серпентинів. Навколо не буде жодної живої душі, а лише старовинні руїни та піщані змії порушать гнітючу тишу.

Щоб просунутися вглиб печери, досліджуйте прилеглу територію в пошуках сірників та інших корисних речей, що можуть стати в пригоді в цій небезпечній місцевості. Наприклад, за допомогою лопати ви зможете прибирати пісочні завали, а розбивши пляшку молотком - перерізати мотузки, які утримують величезні валуни. Використовуйте логіку і кмітливість, щоб вибратися з печери в цілості й схоронності. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Втеча зі Зміїної Печери, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Втеча
4.0657894736842 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 152)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Serpents Caverns Escape.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 152 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри