Гра Літл Біг Снейк

"Літл Біг Снейк" - це чудова іо-гра, яка розсіє ваш смуток і нудьгу і не залишить від них ні сліду. Тут ви зможете зіграти з величезною кількістю гравців, які знаходяться по той бік земної кулі. Перед тим, як зануритися в нову пригоду, вам належить пройти невелике навчання, яке допоможе вам швидко вникнути в гру. Після цього, ви зможете вибрати нік для своєї змійки. На старті вам буде доступний лише один скін, але це можна швидко виправити, якщо з часом ви зможете заробити достатньо рубінів.

Як грати?

Вашим персонажем буде крихітна змійка. Щоб вона зміцніла і доросла до величезних розмірів, вам необхідно їсти нектар, який розкиданий по ігровому полю. Крім їжі на полі траплятимуться різні бонуси, які зможуть вас приємно здивувати. Годуйте свою змійку і поступово вона буде рости все більше і більше. Якщо ви хочете, щоб ваш вихованець скоріше виріс, ви зможете піти ризикованим шляхом. Навіть у найменшому розмірі, ви становите величезну загрозу найбільшим супротивникам. Адже якщо велетенська змія вріжеться головою в тіло іншої змійки, то вона загине. Щоб провернути подібний трюк і підрізати суперника, ви можете використовувати прискорення, але робіть це акуратно і стежте за індикатором прискорення. Щойно він вичерпається, ваш улюбленець повернеться до колишньої швидкості і може випадково сам напоротися на ворога. Після смерті змійки залишають весь свій досвід, який одразу ж зможуть поглинути інші гравці.

Крім інших змійок, на території карти вам будуть зустрічатися баббли, жуки і слимаки, яких можна їсти, тиснути і підривати. За допомогою їх та інших ворогів, ви зможете гарненько прокачатися і отримати круті досягнення, які відкриють доступ до золота і високого рейтингу. Після кожної гри вам будуть подаровані ключі. Накопичивши певну кількість ключів, ви зможете відкривати скрині з призами. Щоб відкрити королівську скриню, ваша змійка повинна зловити корону на карті.

Також, у грі "Літл Біг Снейк" на вас чекає приємний бонус. Ним стане гра за жужу. Жужа - це чарівний жук, який допоможе вам заробити додаткові очки. Ви будете літати над ігровим полем і вибирати місце для посадки. Тільки після приземлення жужа зможе збирати нектар. Але змійки не дрімають і краще довго не затримуватися в одному місці. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Літл Біг Снейк, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Змійка
4.4374875349023 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 80224)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - рух
  • or - прискорення / зліт / приземлення
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Little Big Snake 2.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 80224 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри