Гра CoolSnakes.io

У грі "CoolSnakes.io" вам належить перетворити свою маленьку змійку на велику і потужну змію. Вашими суперниками будуть гравці з усього світу і ви зможете битися в режимі реального часу! Інтригуюче, чи не так? Перед тим, як почати гру введіть свій нік і виберіть скін для вашої майбутньої переможниці. У меню скінів на гравців чекає понад двадцять кумедних скінів: різнокольорові змійки, поїзд метро, вагони, вервечка з людей або тварин під проводом великого кролика, змійка з крутих джипів та інше. Вибирайте, що вам більше до душі, і вирушайте на арену.

Як грати?

На карті вже щосили йдуть битви за їжу! Великі та маленькі змії повзають великою картою в пошуках їжі та чергової жертви. Спочатку ваша змійка буде зовсім крихітним малятком. Щоб вона виросла і стала великою та небезпечною, потрібно збирати яблука, різні смаколики та метеликів. За метеликів ви отримаєте більше досвіду, але для цього їх потрібно зловити.

Якщо ж ви хочете швидко вирости, тоді необхідно полювати на інших гравців. Щоб убити ворога будь-якого розміру, потрібно схитрувати і змусити іншу змійку врізатися в вас. Тоді вона загине, а ви зможете поглинути весь досвід своєї жертви. Але будьте напоготові і не дозвольте іншим застати вас зненацька. З'їжте максимальну кількість ворогів і станьте номер один у таблиці лідерів. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра CoolSnakes.io, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Змійка
4.1044176706827 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 996)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - керувати змійкою
  • - прискорення
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — CoolSnakes.io.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 996 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри