Гра Вормаксіо 2

Ласкаво просимо у світ черв'яків! У грі "Вормаксіо 2" на вас чекають справжні черв'ячні війни! У цій багатокористувацькій браузерній грі вам пощастить зіткнутися з гравцями з усіх куточків планети. Перед тим, як потрапити на арену потрібно ввести нік і вибрати скін. Спочатку у відкритому доступі буде тільки один відкритий скін. Щоб відкрити інші, необхідно скористатися однією із соціальних мереж. Усього кілька кліків і у вас буде найкрутіший черв'як.

Як грати?

Тепер настав час вирушити на арену. Через те, що гра отримала оновлений геймплей попереду на вас чекає багато приємних сюрпризів. Тепер у черв'ячків є три життя. Це допоможе вам досягти неймовірних розмірів і стати найбільшим хробаком на карті. Втративши життя під час зіткнення з суперником, ваш вихованець буде забавно видозмінюватися. Він стане дуже пошарпаним і у нього з'являться рани садна.

Спочатку ваш черв'як буде зовсім крихітним і, щоб він виріс, потрібно його годувати. Збирайте різні ласощі, які щедро розсипані по всій карті: грибочки, ягідки, квіточки та інші смаколики. Поступово ваш вихованець набере масу і стане просто величезним.

Також, на карті є багато приємних бонусів, які допоможуть вам набрати масу, стати невразливим або масштабувати карту. Навколо вас буде роїтися безліч суперників. Щоб знищити ворога, потрібно його підрізати, а потім з'їсти весь його досвід. Але будьте обережні та тримайте вухо гостро. Навіть маленька змійка зможе вас заманити в пастку і зробити так, що ви з нею зіткнетеся і загинете. Тому варто побоюватися ворогів абсолютно всіх розмірів. Щоб підбурити ворога і розсердити його так, щоб він потрапив у вашу пастку, ви можете використовувати смайлики. Це чудова можливість взаємодіяти з іншими геймерами та просто підняти собі настрій і зробити гру ще більш яскравою та цікавою для всіх гравців. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Вормаксіо 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Змійка
4.142036344201 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 7484)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - рух
  • / - прискорення
  • - зупинка
  • - прозорість
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Warmax2.io.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 7484 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри