Гра Happy Snake

Нові війни змійок уже в самому розпалі! В іо грі "Happy Snake" на вас чекають божевільні сутички і море веселощів разом кумедними змійками. На ігровому полі, ви будете змагатися з гравцями з усього світу і доведеться трохи попрацювати, щоб довести, що ви кращі за всіх. Перед початком гри введіть свій нік і виберіть один із найсмішніших скінів. Продемонструйте своє почуття гумору за допомогою кумедного скіна.

Як грати?

Вашим персонажем буде крихітна щупла змійка. Щоб вона перетворилася на величезного і небезпечного хижака, потрібно наростити масу і гарненько її нагодувати. Для цього вам потрібно їсти весь кольоровий корм на своєму шляху і не тільки. Щоб підвищити не тільки масу, а й розмір, вам потрібно нападати на інших змійок. Під час сутички розмір не має значення. Навіть найбільша змія може бути повалена маленькою спритною суперницею.

Намагайтеся заманювати ворогів у пастки і робити так, щоб вони самі натрапляли на вашого вихованця. Для цього можна вчасно прискорюватися і підрізати інших гравців. Але пам'ятайте, що при цьому втрачається маса. Після зіткнення з вашою змійкою вороги вмиратимуть і залишатимуть весь свій досвід. Його потрібно швиденько зжерти, поки це не зробили за вас інші гравці. Крім корму на карті будуть зустрічатися бустери у вигляді щита і магніту. Магнітики притягують до себе неонові крупинки, а щит захищає від ворогів. Станьте найкрутішою змійкою і очоліть топ-лист. Смачної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Happy Snake, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Змійка
4.3428070858478 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 5137)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління змійкою
  • - прискорення
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Happy Snake.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 5137 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри