Вормейт іо

"Вормейт іо" - це одна з найкрасивіших і найсмачніших іо-ігор, яка зачарує вас чарівними героями і красивою графікою. Варто лише на хвилину відволіктися на цю гру і ви не помітите, як п'ять хвилин непомітно перетечуть у кілька годин. "Вормейт іо" - багатокористувацька онлайн гра, а це означає, що вашими суперниками будуть гравці з усіх точок світу. Перед тим, як вирушити на полювання за солодощами, вам потрібно ввести свій нік і вибрати колір для вашого вихованця. Ви будете грати милим маленьким черв'ячком, який просто шаленіє від солодкого. І ось ваш маленький друг потрапив у справжній рай ласощів!

Як грати?

Щоб набрати масу, вам необхідно збирати солодощі, яких на карті видимо-невидимо: кекси, тістечка, цукерки, пряники, печеньки та інше. Збирайте ці ласощі і ваш черв'ячок поступово виросте. Крім солодощів по всій карті розкидані бонуси, які вам знадобляться: магніти, подвійний досвід, прискорення та інші приємні речі. Дія бонусів буде досить короткою і потрібно не зволікати.

Не розслабляйтеся ні на секунду і не забувайте, що навколо вас буде безліч суперників, які не упустять можливості вас зжерти. Після загибелі цукеркові черв'ячки-змійки залишають усі солодощі, які встигли з'їсти, і ви зможете їх проковтнути.

Щоб знищити іншого гравця необхідно зробити так, щоб він зіткнувся з вашим черв'ячком. Ось тільки самі уникайте зіткнень і пасток, які можуть підготувати досвідчені геймери. Щоб втекти від ворога, ви можете використовувати прискорення. Ось тільки варто пам'ятати, що під час прискорення ви будете втрачати масу. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Вормейт іо, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Змійка
4.2321927906859 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 19669)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - рух
  • / - прискорення
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Wormate 2.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 19669 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри