Гра Sushiparty.io

Ви любите ласувати смаколиками з азіатської кухні? Це означає, що настав час для суші вечірки! Ласкаво просимо в гру "Sushiparty.io", де на вас чекають не тільки смаколики, а й маса суперників, які теж їх люблять. Щоб почати гру, введіть свій нік і виберіть кількість кілець для вашого героя. Також, ви зможете самі вибрати забарвлення маленького черв'ячка.

Як грати?

Вашим персонажем буде черв'ячок, який дуже нагадує маленьку змійку. Щоб він зміцнів і зміг набрати масу, вам потрібно багато їсти. Збирайте і лопайте ласощі, які розкидані по всій карті. Там на вас чекає найсмачніша їжа в азіатському стилі: суші, вонтони, печиво з передбаченнями, локшина, креветки, роли та інші ласощі. У міру поїдання ваш вихованець буде рости і набере масу. Але пам'ятайте, чим більший черв'ячок, тим повільніше він рухається.

Навколо вас буде роїтися безліч інших гравців. Щоб їх перемогти, вам необхідно підрізати ворожих черв'ячків і зробити так, щоб вони зіткнулися головою з тілом вашого вихованця. Тоді ворог буде переможений, а ви зможете поглинути всю його масу. Але будьте обережні і не потрапте в таку ж пастку ворога. Пам'ятайте, що під час прискорення ваш персонаж втрачатиме масу і викидатиме її у вигляді какашок. Після кожного раунду ви будете отримувати бонуси. Це допоможе вам відкрити нову шапку для вашого черв'ячка. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Sushiparty.io, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Змійка
4.1141582686271 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 6053)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - рух
  • - прискорення
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Sushiparty.io.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 6053 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри