Гра SeaDragons.io

Ласкаво просимо в підводне царство! На самому дні океану мешкають незвідані морські тварини, про існування яких ми навіть не здогадуємося! Наука відкрила для нас безліч різновидів риб, морських коників, молюсків та іншої живності. Але все ще існують таємниці лохнеського чудовиська і величезних морських зміїв. Але сьогодні ми зможемо з ними познайомитися.

Як грати?

"SeaDragons.io" - це багатокористувацька браузерна гра, де ви будете битися гравцями з усієї планети в режимі реального часу. Для початку введіть свій нік і виберіть свого морського змія. У відкритому доступі буде три чудовиська: синій Лоптус, червоний Коколотус із шістьма очима і зелений Вівімус. Кожна з цих істот однаково швидка і небезпечна, тому не варто довго вибирати.

Щойно ви опинитеся на карті, там уже щосили йде битва за виживання. Гравці таранитимуть один одного і їстимуть досвід ворога після його смерті. Ви теж можете полювати на ворогів і спритно їх підрізати. Але пам'ятайте, що ваш змій теж ласий шматочок і перебуває під прицілом суперників. Щоб збільшитися в розмірах, необхідно їсти різнокольорових рибок і яскраві люмінесцентні сфери. Коли ваш змій зміцніє, ви зможете виконувати різні квести й отримувати нагороди. У лівому верхньому кутку будуть зображуватися ваші завдання. Наприклад, вам доведеться з'їсти п'ять зелених рибок і кілька сфер певного кольору. За це ви отримаєте нагороду. Попереду на вас чекають дивовижні пригоди в підводному світі. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра SeaDragons.io, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Змійка
4.3422917175666 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4093)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - рух
  • - прискорення
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — SeaDragons.io.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 4093 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри