Вормаксіо

Сильні гравці, круті бустери та море їжі для найбільших змій і черв'яків! Саме це чекає на вас у мега популярній мультиплеєрній грі "Вормаксіо". Тут вашими суперниками можуть бути гравці з будь-якого континенту Землі. На вас чекають захопливі пригоди та шалене полювання за досвідом. Перед тим, як потрапити на карту вам необхідно ввести свій нік і вибрати скін для вашого хробака. Ви можете одразу кинутися в гущу битв, а можете пройти реєстрацію і отримати дуже приємні бонуси. Зареєстрованим користувачам надається можливість накопичення есенції, і відкривається доступ до ігрового магазину з артефактами.

Як грати?

Вашим персонажем буде маленький слабенький, але дуже спритний черв'ячок. Щоб він зміцнів і став більшим, вам потрібно поглинати різнокольоровий корм, якого на карті вдосталь. Але це ще не все! Ви зможете полювати на інших черв'ячків і намагатися їх підрізати. Під час зіткнення вороги гинутимуть і залишатимуть свій накопичений досвід у вигляді корму. Потрібно тут же його їсти, поки цього не зробили інші змійки. Пам'ятайте, що ви не тільки мисливець, а й потенційна жертва. Тому варто тримати вухо напоготові і діяти з обережністю.

Щойно ви досягнете певної довжини, вашому черв'яку буде доступно три навички: прискорення, зупинка і прозорість. Під час прискорення ви дуже швидко рухатиметеся, але водночас ваш персонаж втрачатиме масу і це може позначитися на таблиці лідерів. Зупинка дасть вам можливість різко зупиниться, і уникнути зіткнення з іншими гравцями. Під час дії навички прозорості ваш черв'як стає невловимим і сутичка з ворогом вам безпечна. Також, на карті ви зможете збирати не тільки крупинки корму, а й корисні бустери. Значення кожного бустера, ви зможете вивчити нижче. Приємної гри і удачі!

Тут розташована онлайн гра Вормаксіо, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Змійка
4.1799186649839 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 14262)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - рух
  • / - прискорення
  • - зупинка
  • - прозорість

Навички:

Ваш черв'як може не тільки повзати, підбираючи їжу і бустери.

У міру набору довжини Вам стають доступні навички:

  • Прискорення - збільшує швидкість руху хробака. Активується при наборі довжини від 11 натисканням лівої кнопки миші або кнопкою Q. Під час використання ця навичка витрачає 10 одиниць довжини на секунду.
  • Зупинка - зупиняє рух хробака, поки затиснута кнопка (але не більше 5 секунд). Стає доступним під час набору довжини 100. Активується натисканням і утриманням кнопки W.
  • Привид - робить хробака прозорим на 5 секунд. У цей час черв'як може перетинатися з іншими черв'яками, не вмираючи. Активується при наборі довжини 500 натисканням кнопки E.
Після використання другої і третьої навичок відбувається перезарядка умінь. Якщо після отримання навички довжина хробака стане нижчою за поріг отримання, навичка залишається у гравця до кінця ігрової сесії.

Бустери:

Бустери - це бонуси, що дають вашому черв'яку певні можливості і підвищують його характеристики на деякий час.

Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Warmax 3.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 14262 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри