Гра Angry Snakes

"Angry Snakes" - це динамічна багатокористувацька іо-гра, де ви зможете зіткнутися з гравцями з усього світу. Щоб зайти в гру, за бажання, ви зможете вибрати кумедний нік, а потім підібрати гарний скін для злого черв'яка. У спеціальному розділі ви зможете знайти скіни всіх кольорів веселки і вибрати той, який вам припаде до душі. Також, ви зможете вибрати розмір кімнати: маленьку, середню або велику. Робіть вибір і швиденько вирушайте на поле.

Як грати?

Ви будете грати маленьким, але дуже злим хробаком. Щоб він став великим і наводив страх на інших черв'яків, вам потрібно гарненько його нагодувати. Різнокольорові крупинки - це найулюбленіші ласощі всіх черв'ячків, які допомагають їм рости і отримувати досвід. Чим більше ви їсте, тим більшим стає ваш вихованець. Крім корму, ви зможете знайти на карті бустери у вигляді магніту або блискавки. Магніт притягує найближчий корм прямо до черв'ячка, а блискавка прискорює його без шкоди для маси. Якщо, ви будете прискорюватися самостійно, тоді ваша змійка буде стрімко втрачати масу. Це вплине на ваше місце в таблиці лідерів.

Навколо вас буде безліч ворогів, які намагатимуться вас підловити і заманити в пастку. Якщо ви натрапите на іншого черв'ячка, то одразу загинете, а інші гравці поглинуть весь ваш накопичений досвід. Намагайтеся спритно ухилятися і маневрувати так, щоб інші черв'яки самі йшли на таран. Місцезнаходження ворогів можна відстежити за допомогою маленької карти в лівому нижньому кутку. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Angry Snakes, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Змійка
4.2038518034927 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 6127)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління змійкою
  • - прискорення
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Angry Snakes.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 6127 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри