Гра Snakeisland.io

Ласкаво просимо на зміїний острів. У грі "Snakeisland.io", ви опинитеся на невеликому клаптику суші посеред океану. Навколо тільки вода, пісок і безліч різнокольорових змійок. Однією з них будете ви. Перш, ніж вирушити на острів введіть свій нік і виберіть один серед безлічі красивих скінів для вашої змійки. Щойно ви будете готові можна сміливо вирушати на острів.

Як грати?

Спочатку ваша змійка буде маленьких розмірів і вам потрібно допомогти їй вирости і зміцніти. Для цього малятко потрібно годувати різнокольоровими крупинками, які розкидані по всьому острову. Збирайте корм і допоможіть малятку перетворитися на величезну анаконду. Також, ви можете поглинати ворогів і забирати їхній досвід. Для цього потрібно підрізати іншу змійку так, щоб вона врізалася у ваше тіло. Тоді вона загине, а ви зможете зжерти весь досвід полеглого противника. Але не варто втрачати пильність.

Стережіться інших змійок, адже ви зможете стати здобиччю не тільки великих ворогів, а й суперників зовсім крихітних розмірів. Вони можуть заманити вас у пастку і зробити так, щоб ви врізалися в камінь або потрапили у воду і загинули, а вони, в свою чергу, запросто з'їдять ваш досвід. Але краще обхитрити всіх ворогів і стати лідером топ-листа. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Snakeisland.io, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Змійка
3.9265050820954 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1279)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - керування хробаком
  • - прискорення
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Snakeisland.io.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 1279 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри