Гра Велика Втеча зі Спальні

Готові до нової порції кумедних пригод? Тоді, ласкаво просимо в гру "Велика Втеча зі Спальні"! Цього разу ви знову опинитеся в чарівному будинку, який раніше був притулком для привидів. Завдяки одному герою привиди покинули цю обитель, але будинок припас для нас ще багато "сюрпризів"! Сьогодні вам належить вибратися з таємничої спальні колишнього господаря. А це означає, що наша барвиста епопея триває!

Як грати?

Спочатку потрібно обшукати приміщення в пошуках корисних предметів. Шафки, полички, всі затишні куточки і практично кожен сантиметр спальні має бути перевірений. Усі предмети, які ви відшукаєте, допоможуть опинитися на крок ближче до свободи. Наприклад, будильник потрібно поставити на підвіконня біля кота, а потім встановити на ньому час, який показує настінний годинник. Тоді котик прокинеться, і ви зможете забрати ключ, на якому хвостатий солодко спав. Потім підійдіть до шафи, де за допомогою ручки відкрутіть шурупи і ключем відкрийте двері.

Далі потрібно взяти клей у шафі та приклеїти трубку до пилки, якою була забита шафа. Зріжте цим інструментом правий стовпчик на ліжку і з'єднайте отриману колоду з мотузкою. Вийде таран. Повісьте зламаний телефон над дверима до виходу, а на його дріт таран. Використовуйте його, щоб вибити двері й опинитися на волі. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Велика Втеча зі Спальні, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.4057679409792 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1491)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — The Great Bedroom Escape.
  • Вона отримала оцінку 3.4 з 5, проголосувало 1491 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри