Гра Зоом і Бі

"Зоом і Бі" - чудова гра на двох, у якій ви граєте двома героями на ім'я Зоом і Бі. Великого звуть Зоом, а маленького - Бі. Разом їм доведеться блукати лабіринтами величезної лабораторії і шукати вихід.

Історія почалася з того, як двоє звичайних хлопців спокійно гуляли собі на вулиці і каталися на велосипедах. Як раптово до них під'їхав чорний фургон і злі дядьки викрали їх, а затіємо відвезли в лабораторію. Там вони почали проводити випробування над хлопцями і ввели їм якийсь вірусу, щоб протестувати його. У результаті, хлопці перетворилися на зеленуватих зомбі, але їхня сила і можливості зросли. Тепер вони хочуть втекти з цього страшного місця, але зробити це буде не просто. Вони просять вашої допомоги!

Як грати?

Керуйте хлопцями Зоом і Бі та допоможіть їм вибратися з лабораторії. Ви можете грати поодинці, керуючи одразу двома героями одночасно, а можете покликати друга і зіграти разом із ним. Герої повинні допомагати один одному, щоб долати всі перешкоди і складнощі на шляху.

Гра розділена на більш ніж 20 рівнів, пройти який буде до волі складно. Полювання на наших хлопців вестимуть усі охоронці лабораторії, усі лікарі і навіть справжні зомбі, яких було створено під час страшних експериментів. Грайте і допоможіть хлопцям впоратися з усіма важкими завданнями, адже разом вони відмінна команда. Зоом може розбивати різні перегородки за допомогою удару ногою, а Бі володіє спритністю. Він може швидко бігати, високо стрибати і пробиратися у вузьких місцях. Щоб пройти кожен з рівнів, вам потрібно привести наших хлопців до дверей ліфта, який перевезе їх на наступний рівень лабораторії.

Чи зможуть наші герої вибратися з лабораторії і чи зможуть вони знову стати нормальними людьми? Давайте грати і все дізнаємося разом!

Тут розташована онлайн гра Зоом і Бі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Зомбі
3.9964328180737 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1682)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Управління для першого гравця:
  • - рух
  • - удар палицею

Управління для другого гравця:
  • - рух
  • - удар ногою
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Zoom-Be.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 1682 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри