Гра Зірки Бадмінтону

Ласкаво просимо в гру "Зірки Бадмінтону"! Тут ви зможете стати чемпіонами граючи в турнір! Гра має 2 види турнірів, перший це турнір села і другий це світовий турнір. Щоб відкрити доступ до світового турніру, потрібно стати переможцем у турнірі села. Для цього вам необхідно здобути перемогу в 7 раундах. У грі є магазин, де можна купити різний одяг для вашого гравця і, звісно ж, є меню налаштувань гравця, де можна налаштувати його зовнішній вигляд та інше.

Беріть ракетку і вирушайте на корт, щоб зіграти в захоплюючий бадмінтон! Розтрощіть кожного супротивника, щоб домінувати в турнірі, а потім підкорити світ. Ключ до успіху в цій веселій і барвистій пригоді в бадмінтоні, правильне попадання воланчика в потрібний час.

Як грати?

Запускайте волан і чекайте поки суперник відіб'є його до вас. Основне завдання - вчасно натискати на клавішу удару, щоб зробити його в потрібний момент, коли воланчик пролітатиме біля вашої ракетки. Якщо ви вдарите раніше або пізніше, удар буде неуспішним і ви програєте, після чого наступну подачу починає суперник. Під час гри ви можете отримувати золоті монетки, які можна витратити на прокачування ваших здібностей, таких як: швидкість, сила, агресія і точність. Також ви можете використовувати бонусні прискорювачі, які додадуть вам сили та інше. Грайте і перемагайте в кожному раунді, щоб перемогти всі чемпіонати і стати справжнім чемпіоном цього виду спорту!

Тут розташована онлайн гра Зірки Бадмінтону, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.8333333333333 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 6)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Badminton Stars.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 6 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри