Гра Бадмінтон із Барбі

Гра "Бадмінтон із Барбі" підійде як для хлопчаків, так і здебільшого для дівчаток, які люблять принцесу Барбі, ляльки та веселі мініігри, такі як бадмінтон. Барбі вирішила взяти всіх своїх подружок і зіграти з ними в бадмінтон, адже це чудовий спосіб весело і активно провести час. Після грандіозного прибирання в будинку, Барбі взяла з собою одну з подруг, яка сама зголосилася грати в бадмінтон і вони разом пішли на вулицю, де на них чекала квасива зелена галявина і сітка для бадмінтону.

Граючи в цю чудову гру, ви маєте допомогти самій Барбі навчитися грати в бадмінтон зі своєю подружкою, яка має надзвичайний досвід у цьому веселому спорті. Керуючи Барбі вам потрібно пересуватися по полю і відбивати воланчик, який перелітає через сітку з боку в бік. Подружка відбиває воланчик щоразу, без промахів, а ось вам доведеться призвичаїтися, щоб не програвати.

Як грати?

Основна мета в грі це набір очок, чим більше очок, тим краще і тим вище ваш рекорд! Кожен успішний удар по воланчику, приносить на ваш рахунок одне очко. Чи зможете ви набити 10, 20, 40 або більше очок? Спробуйте заробити 3 зірочки в цьому весловому випробуванні і тоді Барбі стане досвідченим гравцем у бадмінтон. Після цього, ви можете грати зі своєю подругою знову і знову, щоб встановлювати нові рекорди. Пересувайтеся вперед і назад, щоб ракетка Барбі перебувала строго внизу під воланчиком, що летить, у такому разі дівчина виконає точний удар і волан полетить назад. Готові до нових рекордів? Давайте спробуємо набрати 100 очок! Поїхали!

Тут розташована онлайн гра Бадмінтон із Барбі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.8461538461538 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 13)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Badminton with Barbie.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 13 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри