Гра Стікмен Бадмінтон

Гра Стікмен Бадмінтон - познайомить нас із уже відомим персонажем на ім'я Стікмен або як його ще називають - людина паличка. Сьогодні стікмен зібрався з освоїм друзями для того, щоб пограти в бадмінтон. Це відмінне заняття, яке допоможе провести час весело і спортивно. У грі братимуть участь різні стікмени з різними фігурами. Тулуб наших гравців складається з паличок, а ось їхня голова може бути абсолютно різною. Незважаючи на це, кожна з цих фігур з паличками відмінно грає в бадмінтон і ви зможете з ними змагатися!

Гра має 2 основні режими, на одного гравця і на двох гравців. У режимі одного гравця, ви гратимете проти комп'ютера, який підбиратиме для вас випадкові фігури стіків. Також у режимі одного гравця можна обирати просту фігуру стікмена і керувати клавішами або ж фанову фігуру, яка більше схожа на робота і керування якою виконується за допомогою мишки. Щоб виграти раунд, потрібно заробити 7 очок і тоді ви приступаєте до наступного раунду.

У режимі двох гравців, ви можете покликати свого друга, брата, батьків або знайомих, для того щоб зіграти з ними один на один. Беріть під контроль двох стікменів і приступайте до гри в бадмінтон.

Як грати?

Вибирайте режим гри і приступайте до самого бадмінтону. Запускайте воланчик, щоб він летів на іншу половину поля і головне щоб він перелетів через сітку. Суперник повинен відбивати воланчик на вашу половину, водночас не можна, щоб воланчик торкнувся підлоги або землі. Той гравець, який не зміг відбити волан і втратив його на свій половині поля, програє, а суперник отримує одне очко, яке наближає його до перемоги. Грайте в одиночному режимі, навчіться і проходьте всіх суперників, щоб перемагати будь-кого в режимі на двох. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Стікмен Бадмінтон, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.875 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 8)
Управління гравець 1:
Керування гравець 2:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Stick Figure Badminton.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 8 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри