Гра Стікмен Бадмінтон 3

Стікмен Бадмінтон 3 - третє продовження цієї вже відомої серії гри про людину паличку і про те, як вона любить грати в бадмінтон. Стікмен повернувся, щоб змагатися в затяжних і напружених змаганнях з бадмінтону. Цього разу ви можете грати з більшою кількістю персонажів, ніж раніше, включно з новими персонажами, як-от Трикутник Голова, (Пірамідоголовий із Silent Hill) та Людина-невидимка; у кожного персонажа є свої сильні та слабкі сторони.

Ця онлайн-гра в бадмінтон зі спрощеною графікою і різними фігурками вже довела свою ефективність і повертається з новими персонажами для розблокування (всього їх 12, кожен зі спеціальними навичками). Давайте перерахуємо їх усіх: Пустотлива Надя, Волосатий Гаррі, Циліндр Сем, Трикутник Людина, Пірат Піт, Людина невидимка, Літаючий тостер, Середній Джо, Червоний чувак!

Фігурки з паличок повернулися! Побийте їх і завоюйте титул! Варто зазначити, що "Стікмен Бадмінтон 3" це останнє доповнення, наразі, до дивовижної серії спортивних ігор про чоловічків. Станьте гравцем у бадмінтон і змагайтеся з іншими гравцями у великому турнірі. Будьте першим, хто набере 7 очок, щоб виграти матч. Поки ви просуваєтеся далі в змаганні, ваші противники стають набагато сильнішими.

Насолоджуйтесь грою в бадмінтон з друзями в режимі для двох гравців або поодинці в режимі проти стік ботів. У будь-якому разі буде весело і цікаво. Розмахуйте своєю ключкою для бадмінтону і воланчиком, отримуючи прилив адреналіну і крові.

Як грати?

Грайте за допомогою клавіатури або миші (виберіть маленького літаючого робота), проти комп'ютера або друга і першим наберіть 7 очок, щоб вийти в наступний раунд. Відрегулюйте положення вашої ракетки щодо волана, а також час удару, щоб чергувати удари. Важливо знати: ви можете кілька разів вдарити волан на половині майданчика...

Виберіть свого чоловічка, покличте друга і почніть боротьбу!

Киньте виклик комп'ютеру або одному з ваших друзів у спортивній грі Stick Figure Badminton 3. Постарайтеся набрати більше очок, ніж ваш супротивник, вдаряючи по воланчику потужними ударами або оманливими ударами, домінуйте над противником, дивуючи його своїми тактичними рішеннями. Адреналін буде присутній, коли матчі будуть напруженими, чи зможете ви виграти більшість своїх матчів?

Переміщайтеся за допомогою клавіш, щоб рухатися, стрибати й атакувати. Гра точно така ж, як бадмінтон, тільки зі стікменами. Переконайтеся, що ви не пропустите жодної подачі!

Тут розташована онлайн гра Стікмен Бадмінтон 3, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2631578947368 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 19)
Управління гравець 1:
Керування гравець 2:
Управління в меню:
  • - пауза
  • - вимкнути звук
  • - вихід
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Stick Figure Badminton 3 .
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 19 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри