Столітня Гра в кості

Столітня Гра в Кістки - також відома як "Огайо" або "Мартінетті". У цю гру грають із трьома кубиками на простій дошці, що складається з ряду з 12 пронумерованих квадратів, які можна намалювати на аркуші паперу. Гравці повинні записувати свої позиції на цій дошці, використовуючи як маркери жетони, ініціали або помітні монети.

Як грати?

Мета цієї гри полягає в тому, щоб перейти від 1 на дошці до 12, а потім знову до 1, у певній послідовності. Кожен гравець по черзі кидає три кубики і переміщається на клітину 1, якщо в результаті кидка випадає 1. Щоб перейти на клітину 2, у кидку повинна бути або двійка, або дві одиниці, а для переходу на клітину 3 кидок повинен містити або 3, або три 1, або 2 і 1 і так далі. Можна підрахувати вартість будь-якого окремого кубика, як суму будь-яких двох і суму всіх трьох.

Гравець може переміститися більш ніж на одну позицію за один хід, використовуючи більш ніж одну комбінацію значень кубиків. Наприклад, якщо гравець під час першого кидка викидає 1, 2 і 4, він може використати 1, щоб перейти на позицію 1 на дошці; 2 переводить їх у позицію 2; 2 і 1 разом у позицію 3; 4 у позицію 4; 4 і 1 у позицію 5; 4 і 2 у позицію 6; а сума 1, 2 і 4 переводить їх на позицію 7.

Гравець також може рухатися, якщо противник пропускає потрібне йому число. У цьому випадку будь-який інший гравець, якому потрібне таке саме число, може зажадати його, якщо він зробить це, щойно кістки будуть передані.

Переможцем стає гравець, який першим здійснить навколосвітню подорож із позиції 1 на позицію 12 і назад на позицію 1.

Крім того, гравцеві може бути дозволено додатковий кидок щоразу, коли йому вдається перемістити свій маркер.

Тут розташована онлайн гра Столітня в кості, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Кості
4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Centennial Dice.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 2 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри