Гра Кості: Генерал

У грі в кості Генерала (або Генерал) використовуються п'ять шестигранних костей. Мета гри полягає в тому, щоб виграти генерала в першому кидку ходу. Якщо ніхто не набирає генерала в першому кидку ходу, переможець визначається за сумою очок, набраних гравцями наприкінці гри.

Як грати?

Кожному гравцеві дається 10 ходів, щоб набрати очки. За кожен хід кості можна кидати до трьох разів. Гравцеві не потрібно кидати кості рівно три рази. Якщо вони отримали комбінацію раніше, вони можуть оголосити її і передати хід наступному гравцеві. Усього існує 10 можливих комбінацій, і кожну комбінацію можна використовувати тільки один раз, тому після того, як гравець назвав комбінацію і використав її, її не можна використовувати для підрахунку очок у наступних ходах. Деякі комбінації можна використовувати, щоб вибрати, для якої категорії їх використовувати. Наприклад У 4-4-4-4-4-4 можна грати каре або четвірку.

Інші правила, яких дотримуються в грі. Якщо гравці збирають стріт, фул-хаус або каре під час першого кидка цього ходу, вони отримують 5 додаткових очок. Гравець, який робить Генералу під час першого кидка ходу, автоматично виграє гру. Щоб уникнути автоматичного завершення гри, онлайн-гра не дотримується правила "автоматичного виграшу", тому переможець визначається тільки за підсумковим рахунком гравців.

Тут розташована онлайн гра Кості: Генерал, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Кості
4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — General Dice.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 4 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри