Гра Кості з Комп'ютером

Гра "Кості з Комп'ютером" - це всім відома гра в кості, яка також називається як "Ятзі" або "Яхтзі" - яхтенна гра. Це класна аркада з супротивником-комп'ютером, яка нібито має онлайн-режим, але насправді, суперники це боти, які підбираються для вас автоматично у випадковому порядку. У цій грі вам потрібно кидати кості та обирати позиції, набирати ігрові очки та перемагати свого супротивника. Ви можете вибрати кості з великим числом і кинути інші. Ця гра для відпочинку і цікавого геймплея в настільні ігри.

Як грати?

Починайте гру і заповнюйте таблицю з максимально можливою кількістю очок. Робіть до трьох кидків на кожен раунд і утримуйте кості від попередніх кидків, щоб створювати найкращі комбінації. Кожна комбінація може бути складена тільки один раз, тому перевірте доступні варіанти в стовпчику ліворуч. Якщо до кінця раунду не випало жодної результативної комбінації, вам однаково потрібно буде вибрати будь-яку з комбінацій з нулем очок, яка буде використана.

Гра закінчується, коли буде заповнена вся таблиця очок. Перемагає гравець із найбільшою кількістю очок. Грайте і спробуйте обіграти всіх ботів, щоб довести, що граєте краще за комп'ютер!

Тут розташована онлайн гра Кості з Комп'ютером, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Кості
3.1428571428571 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 7)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Dices with Computer.
  • Вона отримала оцінку 3.1 з 5, проголосувало 7 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри