Гра Кості 2х

Гра "Кості 2х" - підійде для азартних гравців, які полюбляють грати на гроші та мають хорошу удачу. Це гра з гральними кубиками (костями), які потрібно викидати, щоб визначити результат гри. Гра йде на ставки, де гравець можете ставити будь-яку суму грошей і грати на них у кості. Результат гри вирішує випадковість і в цьому весь сенс.

Як грати?

Ви потрапляєте на ігрове поле, де є стаканчик для перемішування костей, саме в ньому кості бовтаються, а потім випадають на ігровий стіл. Вгорі ігрового екрана є плюс і мінус, за допомогою яких можна робити ставки. На початку гри ви маєте 3000 віртуальних доларів, на які і будете грати. Це досить велика сума для таких ігор, програти яку буде дуже просто, але якщо вам посміхатиметься удача - можливо, ви зможете примножити її вдвічі або навіть більше.

Робіть будь-яку ставку і кидайте кубики, для перемоги потрібно, щоб на обох кубиках випало однакове значення, як наприклад 1 і 1, 2 і 2, 3 і 3, 4 і 4, 5 і 5, 6 і 6. Якщо кості випадають не парні - це програш, якщо парні - завжди виграш. Готові випробувати свою удачу і підняти побільше грошей? Тоді вперед!

Тут розташована онлайн гра Кості 2х, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Кості
3.5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Bones 2x (Dices).
  • Вона отримала оцінку 3.5 з 5, проголосувало 4 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри