Гра Кості: Війни гральних кубиків

Кості: Війни Гральних Кубиків - безкоштовна стратегічна гра в кості, в якій вам належить завойовувати ворожі території. Війни страшна річ. Але перетворіть їх на кумедну гру в кості і ви отримаєте від неї чимало задоволення. Ваше завдання завоювати світ або, принаймні, всю карту, використовуючи силу своїх костей, удачу і везіння. Киньте їх, складіть їх і спробуйте побити рахунок вашого супротивника.

Ця гра багато в чому залежить від удачі, і кидок костей має бути на вашому боці, але ви також можете використовувати свій стратегічний розум, щоб збільшити шанси на свою користь. Ви повинні спробувати завоювати одну територію за раз, ви можете спробувати завоювати територію, кинувши кості, якщо ваш результат вищий, ніж у ваших супротивників, ваше завоювання успішне!

Як грати?

Перед початком гри вам належить вибрати кількість гравців, де кожен гравець отримує свої території і свій колір. Після цього, вам пропонують вибрати карту, їх може бути безліч, адже вони генеруються випадковим чином. Після початку гри, всі гравці ходять по черзі. Виділяйте одну зі своїх територій і потім натискайте на ту, яку хочете завоювати. Після кидка кубиків, буде визначено, хто переміг у бою. Гральні кості це і є ваші воїни, чим їх більше, тим більше шансів на перемогу. Після того, як ви закінчите атаку, ви отримаєте кубики відповідно до кількості територій, які ви контролюєте, і можете розподілити їх на будь-якій ділянці території, яку ви хочете.

DiceWars це не тільки гра на удачу, це ще й стратегія, і найголовніше захоплення нових територій. Переконайтеся, що ви не жбурляєте свій телефон, планшет або екран через всю кімнату в гніві. Продовжуйте грати, підкорюйте карту і насолоджуйтеся грою!

Підказка

Ви можете використовувати більшу кількість кубиків, щоб поліпшити свої шанси, але це може зробити вас вразливими на інших територіях або ділянках карти. Ви відчуваєте, що вам пощастило, і ви відчуваєте, що можете підкорити світ і довести свою тактичну перевагу? Тоді не варто чекати, приступайте до гри!

Тут розташована онлайн гра Кості: Війни гральних кубиків, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Кості
4.1666666666667 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 6)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Dicewars.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 6 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри