Гра 5 Кубиків: Дуель

Гра "5 Кубиків: Дуель" заснована на популярній класичній грі Ятзі. Тут вам необхідно кидати і сортувати 5 кубиків, щоб зібрати успішні комбінації. Кожна з комбінацій приносить вам очки. Ви граєте поодинці і будете проводити дуель із самими собою або ж із вашим другом, який може зіграти після вас або навпаки.

Комбінуйте кістки, щоб отримати "фул-хаус", "великий стріт", "Карре" та інші комбінації, або ризикніть і зберіть 5 однакових кубиків, щоб отримати цілих 50 очок, під назвою "Ятзі". Логічне завдання доволі просте, але воно тренує ваші навички аналітичного мислення, оскільки вимагає справжньої майстерності, щоб встановити найвищий бал! Чи готові ви до цього? Тоді приступайте.

Як грати?

На вас чекає 13 раундів і в кожному з раундів ви кидаєте свої кістки. Всього, ви маєте 5 кубиків, на кожній з яких, є цифри від 1 до 6. Грайте всі 13 раундів і постарайтеся набрати максимальний бал, щоб установити свій рекорд, щоб просто навчитися грати, або ж, щоб побити рекорд іншого гравця, який грає разом з вами.

Тут розташована онлайн гра 5 Кубиків: Дуель, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Кості
4.7428571428571 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 35)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — 5 Dice Duel.
  • Вона отримала оцінку 4.7 з 5, проголосувало 35 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри