Гра Рандомні Війни

Гра "Рандомні Війни" надає можливість ще раз пограти з гральними кубиками (кістками). Цього разу кістки братимуть участь у справжній війні, де вони повинні будуть розмножуватися і захоплювати територію. По суті це стратегічна гра, заснована на випадковості та удачі. Основна мета - захопити все ігрове поле і перемогти інших гравців. Для цього вам потрібно зробити так, щоб на ваших територіях було найбільше кубиків.

Гра має вибір розміру карти, це може бути одиниця, двійка або трійка. Залежно від розміру карти, на ній грає різна кількість гравців. На одиниці грає всього 2 гравці, на двійці вже 3, а на найбільшій карті цілих 4 гравці. Війна між гравцями до волі люта, тож покладатися часом доводиться тільки на удачу.

Як грати?

На початку гри вам потрібно вибрати розмір карти і колір свого регіону. Щоб зробити хід у грі, спочатку потрібно натиснути на ваш регіон, потім - на регіон ворога, який розташований поруч із вашим регіоном. Атакувати завжди можна тільки сусідні території. Під час кожної атаки вмикається рандом і кістки кинуті випадковим чином. У кого випало більше очок, той і забирає собі територію. Що більше кісток на конкретній території, то більше шансів, що вона встоїть під час наступного нападу ворогів або ж зможе успішно атакувати інші райони.

Грайте і захоплюйте всі території, щоб в кінцевому підсумку захопити всю карту і перемогти. Ви завжди можете перевести хід, якщо не хочете атакувати. Після закінчення ходу, кожен гравець отримує додаткові кістки в розмірі кількості наявних своїх територій.

Тут розташована онлайн гра Рандомні Війни, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Кості
4.2 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 5)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Random Wars.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 5 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри