Гра З'єднай Кості

З'єднай кості - це цікава гра головоломка для тренування мозку і відмінного проведення часу. Гра підійде для будь-якого віку, для любителів логічних ігор і любителів гральних кульок (костей). По суті це гра з основним змістом ігор "Три в Ряд", але тільки з костями. Складати ігрові фігурки потрібно буде не за кольором і формою, а саме за значенням кубиків у діапазоні від 1 до 6.

З'єднайте 3 однакових кубики, щоб об'єднати чарівні кубики і дійти до наступного рівня. Що більше кубиків ви з'єднаєте, то більше очок отримаєте.

З'єднай кості - це також і настільна гра, яка вам неодмінно сподобається, адже тут вам випадають випадкові кості, які ви маєте з'єднувати раз за разом, щоб пройти якомога далі. У грі є безліч рівнів, але чим далі ви їх відкриваєте, тим складніше стає пройти той чи інший рівень. Чим більшу комбінацію випадкових кубиків ви створюєте і збираєте, тим більше очок ви отримуєте.

Як грати?

Перетягніть кубики на дошку і вирівняйте ті самі кубики, щоб підвищити кількість кубиків. Грайте на дерев'яній дошці розміром 5х5 плиток. На кожну плитку можна покласти тільки один кубик. Є кості доміно 6 кольорів. З'єднайте три кубики одного кольору, щоб об'єднати їх. Поверніть кості, тією стороною, якою захочете, перш ніж їх ставити. Зіставте три або більше сусідніх дерев'яних кубика з однаковими точками, щоб об'єднати їх по горизонталі, вертикалі або в обох напрямках.

Тут розташована онлайн гра З'єднай кості, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Кості
4.4545454545455 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 11)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Dice Merge.
  • Вона отримала оцінку 4.5 з 5, проголосувало 11 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри