Гра Кістки - 1000

Мета гри в "Кістки - 1000" дуже проста - набрати 1000 очок раніше за всіх інших гравців. Для цього потрібно по черзі кидати п'ять кісток і підсумовувати очки за комбінаціями значень, які випадають на кістках. Якщо ви випереджаєте суперника, то він втрачає 50 очок. Гра має два основні режими: на одного гравця проти комп'ютера і на кількох гравців на одному пристрої. Якщо ви граєте проти комп'ютера, він сам кидатиме кубики і сам обиратиме їх та записуватиме свої результати. Якщо ви граєте з гравцями-людьми, тоді виберіть їхню кількість, це може бути 2, 3 або 4 гравці.

Як грати?

Для початку гри необхідно налаштувати параметри в меню, яке з'являється під час входу в гру. Тут можна вибрати режим гри, ознайомитися з правилами та комбінаціями. Після цього ви потрапляєте на ігрове поле. Для кидка кісток потрібно натиснути кнопку "Кинути", а для зупинки кидка "Стоп". Щоб додати зароблені очки до свого рахунку, потрібно натиснути кнопку "Записати". Кнопка "В меню" на верхній ігровій панелі дає змогу повернутися в ігрове меню в будь-який момент.

Мета: наберіть рівно 1000 очок або викиньте комбінацію з 5 одиниць. Почати кидок кнопка "Кинути". Завершити кидок кнопка "Стоп". Записати накопичену суму кнопка "Записати". На початку гри необхідно набрати не менше 35 очок. Якщо всі кістки використані, то потрібно обов'язково продовжити серію кидків 5 кубиками, які знову доступні. Якщо обігнали суперника, у якого було понад 100 очок, суперник втрачає 50 очок.

Тут розташована онлайн гра Кістки - 1000, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Кості
3 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 6)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Dice 1000.
  • Вона отримала оцінку 3.0 з 5, проголосувало 6 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри