Гра Балут

Балут - популярна гра в кості, схожа на Яхтзі та інші подібні ігри. Її винайшов американський солдат, у якого не було звичайних гральних карт для гри в покер, ближче до кінця Другої світової війни. Він винайшов гру, щоб кидати ефективні комбінації кісток, щоб заробити очки. Крім того, що ця гра набрала популярність серед датських ділових людей, вона була представлена в різних частинах світу. Нині в неї є постійні шанувальники завдяки численним організаціям та ігровим клубам, створеним спеціально для цього. У гру грають для розваги в командах або в складі різних груп гравців!

Як грати?

Мета в грі Балут полягає в тому, щоб набрати найбільшу кількість очок за 7 раундів гри. На турнірному рівні в гру зазвичай грають за столами з чотирьох осіб, хоча може грати будь-яка інша розумна кількість гравців. Гравці отримують максимальну кількість очок, якщо вони успішно кидають найкращу комбінацію кидка кісток. Гравець, який в кінцевому підсумку набере найбільшу кількість очок, перемагає в грі. Для гри використовується 5 стандартних кубиків, килимок або будь-яка плоска поверхня, посудина для кидання кубиків, олівець і картка для підрахунку очок.

У грі Balut кожен гравець кидає кубики до трьох разів по черзі. Гравцеві дозволяється виводити з гри або повертати назад у гру один або кілька кубиків після кожного кидка. Після повернення кубика назад у контейнер гравцеві не дозволяється його виймати. Після трьох кидків або навіть раніше, якщо гравець обирає менше, сума очок на кістках, що залишилися, приймається за рахунок цього раунду.

Блокнот для підрахунку очок містить 7 рядів. Кожен рядок може бути заповнений тільки один раз. Якщо після трьох кидків гравець не набрав жодного очка, один ряд "стирається", тобто анулюється і більше не розігрується. Усі очки для кожного гравця отримуються шляхом підсумовування очок на кістках, крім Балута, який зазвичай приносить 30 очок. Перемагає в грі той, хто набрав найбільше очок за всю гру і всі раунди. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Балут, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Кості
2.2 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 5)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Balut Dice.
  • Вона отримала оцінку 2.2 з 5, проголосувало 5 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри