Гра Смертельна Погоня 3

Гра "Смертельна Погоня 3" - це змагання машин, у якому можуть перемогти тільки найкращі! Пристебніть ремінь безпеки, це буде справжня подорож! Змагайтеся з іншими машинами на горбатій трасі, збирайте монети, виконуйте сальто, щоб заробити нітро. Знищуйте інші машини, але не розбивайте свою! Відкривайте нові машини і покращуйте їх за допомогою зароблених грошей, щоб брати участь у перегонах на нових трасах!

Настав час показати свої водійські здібності та приступити до змагання з іншими божевільними гонщиками світу. Беріть участь у божевільних перегонах і бийтеся зі своїми супротивниками на трасах, які неможливо уявити в грі - "Death Chase 3".

Як грати?

Отже, спочатку виберіть і налаштуйте свій автомобіль. Ваша мета їхати горбатою дорогою з дуже високими стрибками, намагаючись перемогти своїх суперників. Щоб заробити нітро, ви маєте виконувати сальто назад і вперед, збираючи монети і зірки, щоб покращувати свій автомобіль між перегонами. Ви повинні за всяку ціну здобути перемогу над іншими гонщиками, навіть якщо для цього доведеться знищити вашу машину.

Під час перегонів використовуйте кожен трамплін, щоб робити сальто, це збільшить ваш запас нітро. Загалом вам буде доступно 12 автомобілів, включно з поліцейським автомобілем, вантажівкою-монстром або формулою 1. Кожну машину можна поліпшити, купивши новий двигун, колеса, нітро, нове шасі і навіть ракети, щоб знищувати своїх супротивників. Грайте і купуйте нові й нові машини, прокачуйте їх і спробуйте пройти всі рівні в цій чудовій екшен грі. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Смертельна Погоня 3, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Машини
4.2678983833718 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 866)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • or - для управління;
  • - підстрибнути;
  • - запустити ракету.
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Death Chase 3.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 866 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри