Гра Шахи на Час

Гра шахи з'явилася дуже багато століть тому. Спочатку партії в цю гру проводили без урахування часу. Але учасники могли сидіти за однією партією, по кілька годин, а то й цілі дні. Іноді учасник, який відчував поразку, спеціально тягнув час, щоб у підсумку його суперник погодився на нічию. Саме для таких випадків і було придумано, зробити гру "Шахи на Годину".

Як грати?

У цій грі виберіть один із двох режимів гри, матч на час або режим головоломки і почніть змагання. Шахи на час зовсім звичайна гра, все що її відрізняє від простих шахів так це таймер, який рахує час. У цій грі у вас буде час на обдумування наступного ходу, але час буде обмежений. На кожен хід у вашому розпорядженні буде сто двадцять хвилин, за які ви повинні зробити хід. Якщо ви не встигли за цей час зробити добре обдуманий хід, комп'ютер вам зарахує поразку. Таймер, який відраховує час, знаходиться у верхньому рядку ігрового екрану.

У режимі головоломки на вас чекають дуже багато різноманітних рівнів, які розв'язати під силу тільки найбільш інтелектуально розвиненим і розумним. У кожному новому рівні, на шахівниці, всі фігури займатимуть різні положення. А ходів у цьому рівні буде обмежена кількість. Вашим завданням у цьому режимі буде поставити королю суперника шах і мат за кілька кроків. Вам доведеться бути дуже уважним, щоб вирішити всі рівні головоломок. Обміркуйте і прорахуйте всі свої ходи і можливі ходи вашого суперника на перед, і тільки після цього зробіть правильний хід. Удачі і легких перемог.
Тут розташована онлайн гра Шахи на Час, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Шахи
3.9928400954654 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 419)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Chess Grandmaster.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 419 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри