Гра Шахи на Пам'ять

Гра "Шахи на Пам'ять" може використовуватися як тренувальний інструмент для шахістів, які хочуть поліпшити свою пам'ять і навички візуалізації. Граючи по пам'яті, гравці можуть поліпшити свою здатність думати наперед і передбачати ходи своїх супротивників, а також свою здатність згадувати попередні ігри та аналізувати свої помилки.

Щоб попрактикуватися в шахах на пам'ять, гравці можуть використовувати шаховий набір, щоб налаштувати гру, а потім повторювати ходи, не забуваючи при цьому положення всіх фігур. Згодом гравці можуть працювати над поліпшенням своєї пам'яті та навичок візуалізації, що полегшить гру по пам'яті в майбутньому.

Як грати?

Гра має 12 різних фігур та ігрову дошку розміром 8х8. Перед початком гри потрібно вибрати кількість шахів, які ви будете запам'ятовувати, це може бути будь-яке число від 1 до 32. Після початку гри, будуть показані шахи в деяких позиціях на полі гри, а потім ви повинні будете розставити ті ж самі шахи на тих же місцях. Якщо вам вдалося - ви перемагаєте, якщо припустилися помилки у виборі шахів або місці розташування, ви програєте.

Тут розташована онлайн гра Шахи на Пам'ять, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Шахи
3.7916666666667 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 24)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Memory Chess.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 24 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри