Гра Шаховий Кінь і Коштовне Каміння

Гра "Шаховий Кінь і Коштовне Каміння" це ще одна можливість вивчити рух шахового коня. Ви потрапляєте на велике ігрове поле, на якому розташовані дорогоцінні камені у вигляді алмазів і діамантів. Вам необхідно ходити конем так, щоб він зібрав усі камені за найменшу кількість ходів. Шахова фігура кінь ходить буквою Г на 3 клітини вперед, вправо, вліво, назад. Вам потрібно прорахувати всі ходи так, щоб кінь завжди потрапляв на коштовності і забирав їх. Чим більше правильних ходів, тим краще. У грі також вираховується ваш рівень IQ. Чим швидше ви і правильніше граєте, тим вищий цей рівень і навпаки.

Ваше завдання в цій грі - зібрати всі алмази і діаманти з поля за найменший час і число ходів. Пересуватися по полю можна виключно ходом коня з шахів. Складність, що підвищується з кожним пройденим рівнем, не дасть розслабитися і занудьгувати.

Як грати?

Так, гра розділена на рівні і грати ви починаєте завжди з першого рівня. Якщо ви успішно пройшли перший рівень, то гра переводить вас на другий. Обмежень за часом і ходами немає, є тільки рівень IQ. Чим швидше ви граєте, тим вищий рівень. Спробуйте пройти всі рівні і зібрати на них всі камені, це напевно допоможе вам вивчити хід конем на все життя. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Шаховий Кінь і Коштовне Каміння, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Шахи
4.1666666666667 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 12)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Chess Horse and Gems.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 12 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри