Гра Шахи: Хід Конем!

Шахи вважаються однією з найцікавіших настільних ігор на нашій планеті, не старіюча класика, гра володарів, царів і розумних людей! Ті, хто грав, розуміють її велич і не втрачають шанс пограти ще раз! Ті, хто вперше з нею стикаються, просто тренуються і починають грати! Хід Конем - це символічна назва цієї гри, адже вона має класичні правила, але незважаючи на це, є деякі додаткові можливості.

Загалом, гра має всього 2 режими, проти комп'ютера і на двох. У кожному з режимів, можна обирати колір шахів та їхній вигляд.

Як грати?

Будуйте власну стратегію, щоб наприкінці гри поставити Мат супернику! Це ваше головне завдання поставити Мат противнику. Для цього потрібно зробити так, щоб у фігури "Король" не залишилося вільних місць для ходу, інакше він буде побитий вашою фігурою. У разі встановлення "Шах", Король зобов'язаний забратися з місця, що знаходиться під атакою. Перший свій хід, пішаки мають можливість ходити на 2 клітинки вперед. Гра також дасть вам підказку про те, як ходять всі фігури в грі. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Шахи: Хід Конем!, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Шахи
3.6521739130435 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 23)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Chess: Knight Move!.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 23 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри