Гра Шахи з Комп'ютером 2

Гра "Шахи з Комп'ютером 2" - це продовження класичної гри в шахи, де ви можете грати проти комп'ютера на різних режимах складності. У грі також є режим для двох гравців, які можуть грати один проти одного. Отже, комп'ютер зі штучним інтелектом може прораховувати всі ходи наперед і добре знає, які фігури куди ходять. У нього в пам'яті закладені всі можливі виходи і комбінації, але ось використовує він свої можливості не завжди на повну. Усе залежить від обраного вами режиму складності, їх усього 5: легкий, середній, складний, експерт і гросмейстер. На останньому режимі складності комп'ютер застосує всі свої здібності, щоб не дати вам перемогти.

У грі також є вибір кольору фону з двох варіантів, чорний або білий. Також є статистика, в якій видно ваші результати по грі на кожному з режимів складності. Якщо ви готові показати комп'ютеру свої навички, тоді розпочинайте!

Як грати?

Грати дуже легко, правила відповідають класичним шаховим правилам. Усі фігури діляться на дві частини, чорні та білі. Один гравець грає за чорні, інший за колишні. Шахи кожного гравця розставляються на ігрове поле по своїх сторонах і білі шахи починають хід першими. Гравці ходять по черзі, виконуючи не більше одного руху однією фігурою за кожен хід. Всі ходи всіх фігур повністю збігаються з класичними правилами, залишилося лише добре грати і показати себе на полі бою. Обирайте режим складності та спробуйте здивувати комп'ютер, щоб позбавити його короля всіх можливих ходів.

Якщо гра з ботом вам набридла, ви завжди можете зателефонувати другові і вибрати режим гри для двох, тобто ви можете грати один проти одного і по черзі. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Шахи з Комп'ютером 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Шахи
3.8112244897959 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 196)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Chess with Computer 2.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 196 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри