Гра Шахові задачі

Якщо ви хочете поліпшить свої навички гри в шахи, ми представляємо вам міні гру під назвою - Шахові задачі. Тут ви будете вирішувати найрізноманітніші шахові задачі, які вимагатимуть від вас вирішення різних ситуацій. Гра має безліч рівнів складності і безліч завдань, а за виконання кожного з них ставиться оцінка і нараховуються зірки.

Отже, всі завдання розділені на категорії, серед яких є таки як: Мат в 1 хід, Подвійний удар, Мат у 2 ходи і Мат у 3 ходи. Поставити королю суперників мат - це найскладніше завдання в грі, робити саме це ви і будете тренуватися. У кожній категорії на вас чекає кілька сотень різних рівнів, за проходження яких ви будете отримувати зірочки. Збираючи побільше зірочок ви зможете відкривати нові категорії з більш складними завданнями.

Перед вами буде ігрове поле, на якому вже розташовані фігури чорного і білого кольору. Залежно від умов цього рівня, ви гратимете білими або чорними шахами і ваше основне завдання - зробити правильний хід або кілька ходів, щоб поставити мат королю або виконати подвійний удар.

Як грати?

Натискайте на фігуру, якою вирішили походити. Клітинки, на які можливо робити хід, підсвічуються іншим кольором. натисніть на клітинку, на яку потрібно зробити хід. Зверніть увагу на те, що кожна задача на шахову тактику може містити кілька правильних рішень. Обирайте категорію завдань, натисніть кнопку: "розв'язувати" або "продовжити розв'язання". У налаштуваннях гри ви можете змінити: колір дошки, комплект фігур, орієнтацію дошки, увімкнути або вимкнути звуки.

Тут розташована онлайн гра Шахові задачі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Шахи
3.6129032258065 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 31)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 31 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри