Гра Шахи: Квіз

Шахи - дуже відома гра з давніх часів. Вигадана вона була понад тисячу років тому і за цей час практично ніколи не втрачала своєї популярності, а тільки навпаки. Люди по всьому світу люблять шахи і грають у них час від часу, адже ця гра не просто логічна, це сукупність безлічі жанрів ігор, тут і стратегія, і логіка, і головоломка, і все інше. Інформацію про цю гру можна знайти в різних джерелах, таких як: література, інтернет, Вікіпедія та інше, але більшість людей просто грають і знають мінімум інформації, якої вистачає для кількох партій гри.

У сьогоднішній грі ми перевіримо ваші знання з шахів і надамо вам можливість пройти шаховий квіз, що складається з трьох категорій, де кожна з них має по 10 запитань.

Як грати?

Для початку потрібно вибрати категорію із запитаннями. Це можуть бути запитання для знавців, література і кінематограф, або категорія - все про шахи. Після цього потрібно відповісти на всі запитання в цій категорії. По завершенню гри можна подивитися кількість зароблених балів. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Шахи: Квіз, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Шахи
3.4285714285714 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 21)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку 3.4 з 5, проголосувало 21 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри