Гра Шахи 1 Розряду

Ласкаво просимо в дуже реалістичну і захоплюючу 3Д гру "Шахи 1 Розряду". Шахи це найпоширеніша і розвиваюча настільна гра в усьому світі. Ще в стародавні часи, люди полюбили цю гру і вона з величезною швидкістю і великим успіхом розійшлася по всьому світу. У цій захопливій грі ви зможете не тільки цікаво провести свій час, а й добре навчитися і відпрацьовувати свою тактику ведення бою і на рівні 1 розряду. Якщо ви новачок у цій справі і з нетерпінням хочете навчитися грати в цю приголомшливу логічну гру, що б стати справжнім майстром, тоді ми раді вам допомогти і дамо кілька цінних порад.

Як грати?

Перед початком матчу вам необхідно вибрати колір ігрових фігур, які вам більше подобаються. У кожній новій грі білі ходять першими і це маленька перевага на початку матчу, пам'ятайте це і зробіть ваш вибір правильно. Після вибору фігур, встановіть рівень складності, який відповідає вашим здібностям і ви можете починати матч. На шахівниці ви побачите ігрові фігури, що стоять у два ряди, з одного боку розташовані ваші, а навпроти вашого суперника. Якщо ви вибрали білі шахи, зробіть хід першим. Усі шахові фігури ходять у певному напрямку і на певну кількість клітин. Використовуйте пішаки, які стоять у першому ряду і підставляйте їх під бій, щоб побити більш важливу фігуру суперника.

Використовуйте хитрі комбінації і прораховуйте наперед не тільки ваші ходи, а й вашого суперника. Якщо ви припустилися помилки або трохи прорахувалися в ходах, натисніть на кнопку Undo і поверніть хід або кілька назад. Так само в цій грі вам доступне збереження (Save) і відновлення (Load) розпочатого матчу, для ще більшої зручності. Якщо ваш пішак досягне останньої смуги протилежних клітин, тоді обміняйте (Promotion) його на будь-яку потрібну вам фігуру. Робіть все можливе що б захистити свого короля, а королю суперника поставте шах і мат. Отримуйте дорогоцінний досвід від гри в шахи і напрацьовуйте власний стиль майстерності до 1 розряду. Бажаємо удачі і приємного проведення часу.

Тут розташована онлайн гра Шахи 1 Розряду, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Шахи
3.5716945996276 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 537)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
  • - масштаб
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tier 1 Chess.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 537 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри