Гра Перестрілка на Шаховій дошці

Гра "Перестрілка на Шаховій дошці" це погляд на шахи по новому. Головний герой гри - король, який отримав дробовик і тепер йому не страшні звичайні шахи, пішаки, королі та інші, адже він може їх стріляти за допомогою справжнього дробовика. Головне завдання залишитися в живих, зберігши собі хоча б одне життя.

Гра має 2 різні режими, проходження і виживання. У режимі проходження на вас чекає всього 41 рівень, у кожному з яких ви маєте знищити цілу шахову армію, в якій будуть і королі, і королеви, і всі інші фігури шахів. У режимі виживання вам потрібно просто виживати, переходячи з одного бою в інший.

Як грати?

Приступайте до гри і починайте перестрілку на ігровому полі. Знищуйте всі фігури ворогів або ж одразу вбивайте короля, щоб перемогти в одну мить. Якщо вам вдалося вбити короля, всі його шахи автоматично пропадають і перемога залишається за вами. Під час кожного бою, на полі можуть з'являтися бонусні набої і бонусні життя. Збираючи золото ви можете купувати нову зброю і ставити пастки на полі! З кожним новим рівнем ворогів ставатиме дедалі більше, але це вас не повинно лякати. Також, на ігровій дошці будуть різні перешкоди у вигляді прірв, капканів і мін. У деяких рівнях вам назустріч вийдуть навіть боси, вбити яких буде дуже не просто. Готові? Тоді приступайте!

Тут розташована онлайн гра Перестрілка на Шаховій дошці, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Шахи
3.9333333333333 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 15)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Bullet Chess.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 15 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри