Гра Король Шахів

"Король Шахів" - це приголомшлива настільна 3Д гра, в якій ви зможете насолодитися чудовою графікою і зосередиться на ігровому процесі. Почніть нову партію в шахи і ви побачите, що шахівниця перебуває у відкритому просторі, це зроблено для гарного огляду всіх можливих ходів. У цій захопливій грі ви зможете не тільки навчитися протистояти штучному інтелекту комп'ютера, а й навчитися його перемагати. Усе залежить від вас і вашого інтелектуального розвитку, що більше ви гратимете в шахи, то більше ви напрацюєте свою стратегію і перемагатимете як справжній король. Якщо ви новачок і для вас гра в шахи більше ніж просто гра, тоді ласкаво просимо до нас.

Як грати?

Правила гри на перший погляд можуть здатися непростими, але щойно ви почнете гру, все стане зрозумілим і доступним. На ігровому полі ви побачите шахові фігури, які стоять у два ряди. У першому ряду знаходяться пішаки, вони ходять тільки вперед, а б'ють по діагоналі. У другому ряду розміщені основні фігури, якими ви повинні захищати найголовнішу і найважливішу фігуру гри короля.

Але ваше завдання не тільки захищатися, так само ви повинні йти в наступ і крок за кроком знищувати армію противника. Кожна фігура ходить у певному напрямку і на певну кількість клітин. Слідкуйте уважно за вашим суперником і прорахуйте на перед не тільки свій хід, але й усі можливі ходи вашого суперника. Поставте вашу пішака під бій, що б таким чином загнати короля вашого суперника в пастку і там поставити йому шах і мат. У меню гри ви зможете встановити рівень складності, який відповідає вашим знанням і навичкам гри. Якщо ви поспішно або помилково зробили неправильний хід, поверніться в меню гри і там ви зможете почати гру заново або ж повернути кілька ходів назад. Постарайтеся зробити все можливе, щоб стати переможцем у цій розвивальній і захопливій грі. Удачі.

Тут розташована онлайн гра Король Шахів, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Шахи
4.2274436090226 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 532)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
  • - змінити вид
  • - змінити масштаб
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — flChess.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 532 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри