Гра Шахова Манія

Гра "Шахова Манія" заснована на правилах класичних шахів, ось тільки мета тут дуже цікава. Вам потрібно поставити мат королю команди суперника. Для цього, на ігровому полі розміщені випадкові фігури, серед яких точно є король. Гра складається з 400 рівнів, у кожному з яких є своє завдання, але воно полягає завжди в постановці мату. Король повинен залишитися без можливості єдиного ходу, всі його доступні клітинки повинні знаходитися під ударом ваших шахів, таким чином суперник програє. Гра побудована в режимі проходження і це означає, що ви будете проходити рівні один за одним, встановлюючи мат королю раз за разом. Грайте і продумуйте свій хід, щоб досягти мети в кілька ходів і виконати необхідні умови.

Гра неодмінно допоможе вам навчитися краще грати в шахи, оскільки ви побачите можливість проведення унікальних атак і встановлення різних варіантів комбінацій для досягнення мети на полі бою.

Як грати?

Обирайте доступний рівень і натискайте на фігури. Читайте умови рівня і починайте продумувати ходи. Якщо ви зробили правильний хід, рівень буде пройдено, якщо хід був неправильним, ваша фігура повернеться назад. Грайте і просувайтеся крутими сходами вгору, на самий верх замку, де на вас чекає фінал. Грайте і збирайте прапори, а також виконуйте додаткові завдання, щоб отримувати досягнення.

Тут розташована онлайн гра Шахова Манія, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Шахи
3.6229508196721 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 61)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Chess Mania.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 61 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри