Гра Супрім Дуеліст Стікмен 2

"Супрім Дуеліст Стікмен 2" - це весела і захоплива динамічна гра, де ви покажете всім, хто тут найкрутіший воїн. У грі є кілька режимів: на одного гравця, на двох і виживання. Ви можете покликати на допомогу друга і влаштувати супер бійку на двох. Або ж вирушити в небезпечну подорож у гордій самоті та кришити ворогів наліво і направо.

Перед тим, як вирушити на арену бою, потрібно вибрати скін для свого майбутнього дуелянта. Це може бути, як просто різнокольоровий Стікмен, так і костюм супергероя. У списку скінів будуть найкрасивіші та найприкольніші костюми: Капітан Америка, Халк, Дедпул, Залізна Людина, клоун, панк, ковбой, зомбі, Санта Клаус, дайвер, лицар, Джокер, ніндзя, офісний клерк, пірат, поліцейський, вікінг і багато інших. Тут можна підібрати героя на будь-який смак! Також, вас порадує чудове промальовування, багато цікавої зброї та різноманітність карт.

Під час гри ви будете битися з ворогами, але це буде дуже кумедно. А все тому, що управління дуже незвичайне, і Стікмен рухатиметься трохи хаотично. Особливо руки зі зброєю. Постарайтеся зловити правильний темп і розгромити всіх ворогів на своєму шляху. Слідкуйте за здоров'ям бійця і виберіть правильну тактику бою, щоб мінімізувати шкоду. Ця гра сподобається шанувальникам різних жанрів - від бійок і екшену до пригод. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Супрім Дуеліст Стікмен 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1858688733291 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1571)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Управління для першого гравця:
  • - рух / атака

Управління для другого гравця:
  • - рух / атака
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Stickman Supreme Duelist 2.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 1571 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри