Гра Boas.io

"Boas.io" - це нова багатокористувацька гра з незвичайним сюжетом. Вона вигідно відрізняється від іо-ігор зі змійками, які поїдають одна одну. Тут, ви будете поглинати все, що попадеться на вашому шляху, але ворогів їсти не потрібно. Перед тим, як почати вам необхідно вибрати колір вашої змійки та ігровий нік.

Як грати?

Суть гри полягає в тому, що вам необхідно пройти десять рівнів і обійти всіх ворогів. Для цього вам необхідно пожирати предмети різної величини і набирати масу. Щоб з'їсти якусь річ, змійці необхідно взяти її в кільце. Таким чином, ви будете збільшувати масу вашої змії і вона стане довшою. При цьому вам не доведеться ганятися за іншими змійками, щоб їх зжерти.

На проходження рівня буде дано певну кількість часу. Після кожного рівня вибуває гравець з найменшою масою. Щоб перемогти всіх ворогів, ви маєте постаратися набрати якомога більше маси, і на десятому рівні обігнати найвдалішого супротивника. Спортивний дух суперництва й азарт стануть вашими найкращими соратниками в цій онлайн грі. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Boas.io, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Змійка
4.270435446906 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 5236)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Boas.io.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 5236 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри